Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir emniyet özelliğidir ve yangın veya öbür müstacel durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını peylemek bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri alelumum çelik yahut güçlü kadar malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile problemsiz çkızılıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın ve ivedili hesap anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da rapor edilen bu düzen temelı modellerde olağan kapı koluna benzeri. 

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu sistem çoğu kez evgin bir durumda hızla açılabilen geri çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven ekseriya bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp aptal çekilebilmesini katkısızlar.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz Yangın Kapısı Fiyatları ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek için ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niçin olan çekicilik sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Ivedili çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakın itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Kol yapısında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve dört dörtlük olmalıdır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut özge bir ivedi durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Sükselı bir tahliye çekimı, zelzele, baskın ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı zamanında bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page